Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Academy

Toolbox workshop werkvormen

Impact, vaart en variatie

6 mei, 3 juni of 17 juni
1-daagse workshop, van 9.00 tot 17.00 uur bij ons op Kapok, inclusief heerlijke lunch

Vul je rugzak met werkvormen, oefeningen en energizers die je training een boost geven! Ons motto is "impact, vaart en variatie", dus we garanderen een fijne mix van kijken en doen, ontdekken en uitproberen.

Hoe werkt het

Wij selecteren meer dan 20 oefeningen en werkvormen; jij probeert ze uit.

  • hoe instrueer je de deelnemers
  • hoe begeleid je de oefening
  • waar spreek je op na

En natuurlijk mag je ook verzoeknummers uitproberen.

Kosten

€ 230, excl. 21% btw voor de eerste deelnemer,
Of maak gebruik van de korting voor 2 personen en betaal samen slechts € 380 excl. 21% btw (we sturen voor deze aanbieding één gezamenlijke factuur)

De Toolbox Verdiepingsdag

Wil je je kennis van werkvormen verdiepen? Kom het vervolg op de eerste Toolbox Workshop volgen waarin je allerlei nieuwe werkvormen ontdekt en uitprobeert. Geef je op en zodra er 7 of meer mensen op de interesselijst staan, plannen we in overleg met alle deelnemers een datum.

Bel ons: 020-422 1323

Dit zeggen klanten

Afgelopen woensdag waren jullie sterk. Misschien nog wel beter dan vorig jaar. Ik vond met name de Block-Chain scene erg goed uitgewerkt. Muzikaal zeer goed ondersteund. Dat het onderwerp digitalisering en transparantie gierend uit de bocht kan vliegen is goed overgekomen. Er is voor ons duidelijk nog werk aan de winkel!

Ik heb genoten van het Forumtheater, nogmaals hulde voor het zeer herkenbare script, en veel dank voor de inspirerende wijze waarop jullie deze dag hebben vorm gegeven.

De regie-scenes sloten goed aan bij de praktijk. Herkenbare situaties, maar tegelijkertijd kun je er met afstand naar kijken en dan ontstaat er begrip voor de verschillende rollen.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323