020-4221323

Boek: Theater bij veranderen

Theaterinterventies

Dit boek, geschreven door Marck Oostra en Paul Devilee, biedt een overzicht van de 12 belangrijkste theaterinterventies die ingezet kunnen worden bij veranderprocessen. Bovendien helpt het boek je om bij jouw specifieke verandervraag de juiste theaterinterventie te kiezen.
Veranderprocessen gaan altijd over mensen. Vanuit onze ervaring is het actief betrekken van de mensen die een verandering in de praktijk moeten brengen, voor veel organisaties een groot vraagstuk. Theaterinterventies zorgen voor de noodzakelijke beleving en reflectie door middel van spel en maken het onbespreekbare bespreekbaar.
Dit boek brengt op een toegankelijke en praktische manier de 12 belangrijkste interventies in beeld, waaronder spiegeltheater, toekomsttheater en improvisatietheater. Geïllustreerd met praktijkcasussen van interventies die hun waarde hebben bewezen. Een verandertraject kent diverse stadia. Dit boek helpt de veranderprofessional precies die interventie te kiezen die bij zijn verandervraag past. Een kick-off vraagt immers om een andere interventie dan een brainstormsessie.

€ 27,=

gratis verzending vanaf €20,-
Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
Theaterinterventies
naar de webshop
€ 27,=
items hier

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopzo werk je succesvol samen€30,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en groot dank jullie wel!

Iets vragen of zeggen?