Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Bedrijfstheater

Laat je inspireren

Denk je erover om Bedrijfstheater in te zetten? Bekijk hier vast wat mogelijkheden. Maar je mag ons ook bellen, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

De Parade

Rondzoomen600x400

Wil je jouw congres sfeer, reuring en beleving meegeven? Bij de Parade zijn bezoekers te gast op ons 'festival', waar iedereen zijn eigen programma samenstelt. Sommige onderdelen worden door acteurs verzorgd, andere door inhoudelijk experts en/of mensen van de organisatie. En wil je even geen lezing of workshop? Op het centrale plein kun je bij een fijn muziekje ontspannen.

Afspraak maken? Bel ons

We draaien door!

Draait Door 2

Plannen delen met de rest van de organisatie? Veel te vertellen aan elkaar? Kies voor ons thema 'Draait Door' in deze aflevering van DWDD. Speciaal voor jou een sidekick, muziek, een column met vijf ergernissen… Een feest van herkenning. Dit format is spits, gevat, raak en ontroerend.

Afspraak maken? Bel ons.

Creatief dagvoorzitter

Creatief Dagvoorzitter

Op zoek naar een dagvoorzitter die meer doet dan mensen interviewen en programmaonderdelen aan elkaar praten? Onze creatieve dagvoorzitters leggen vingers op zere plekken, benoemen wat niet gezegd wordt en houden spiegels voor. Even zo graag barsen zij spontaan uit in een lied uit of vatten zaken samen in een gedicht. Een tikkeltje gewaagd, maar het het publiek blijft er wel bij! .

Afspraak maken? Bel ons.

Film, maar dan betaalbaar

Film

Op zoek naar een frisse uitnodiging voor je congres of bijeenkomst? Of naar een nabrander met een impressie van de dag?Stuur een filmpje! Wij maken film bereikbaar en betaalbaar.

Afspraak maken? Bel ons.

Toekomsttheater

Toekomst Theater

De toekomst van je organisatie verkennen? Speel mogelijke scenario's uit, goed en slecht. Je speelt zelf mee, waardoor de beleving optimaal is. En schrik je van wat je ziet? Dan onderzoeken we wat je kunt veranderen.Toekomsttheater zorgt voor bereidheid tot veranderen.

Afspraak maken? Bel ons.

Magisch Intermezzo

Magie

Intelligent vermaak met een hoge Wow factor. Voor kleine of grote bijeenkomsten, in 10 minuten of een uur. Onze magiër trekt vingervlug de parallel met het thema van de dag, zodat de boodschap op net even een andere manier aankomt.

Afspraak maken? Bel ons!

Barkrukgesprek

Barkruk

Op zoek naar een kick-start van je bijeenkomst? Laat twee 'deelnemers' hun ongezouten mening geven over het thema van de dag. Zij halen de heetste hangijzers uit het vuur, waardoor politieke correctheid wordt vermeden.

Afspraak maken? Bel ons.

Forumtheater

Forum

Wil jij als organisatie eens diep in de spiegel kijken? In het Forumtheater komen alle rollen komen aan bod -van de receptie tot aan de directie- en niemand is vrij van 'zonden'. Er is herkenning, identificatie, er wordt gelachen en soms gehuild.

Afspraak maken? Bel ons.

Muziektheater

Muziektheater

Muziek bepaalt de sfeer en zorgt ervoor dat ook de emoties en de onderstroom gevoeld en gehoord worden. We eindigen met een vrolijke noot. Wat dat is? Een geïmproviseerd lied waarin alles wat er besproken is de revue passeert, Iedereen kan het refrein meezingen. Een bijeenkomst met een gouden randje...

Afspraak maken? Bel ons.

Toon & Tonnie

Toon Tonny

Toon en Tonnie Tielemans zijn broer en zus en werken ook nog eens samen: een recept voor ellende.

Hun beroep sluit 'toevallig' net aan bij de doelgroep en het thema van de dag. Toon weet (in theorie) precies hoe de vork in de steel zit, Tonnie niet. Dus Toon weet raad. Maar als alles in het honderd loopt, redt Tonnie de boel met haar boerenverstand.

Het onderwerp van de dag wordt met veel humor neergezet, samengevat en gerelativeerd.

Afspraak maken? Bel ons.

Dit zeggen klanten

Jullie hebben een heel belangrijk element aan de middag toegevoegd: naast de meer abstracte verhalen kwam nu ook de gevoelskant en de beleving goed terug en dat was echt een belangrijke toevoeging.

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

De actrice geeft de deelnemers een veilig gevoel, waardoor zij zich ook vrij voelden om de rollenspelen te oefenen. Daarnaast geeft ze goede en duidelijke feedback. Dit is zeker een verrijking voor de training.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323