Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

Eindejaarsbijeenkomst?

Omdat het najaar zo voorbij vliegt, bedenk je maar beter nu alvast hoe je dat straks organiseert.

Samenzijn is leuk, maar wat gaan we doen?

Bij elkaar komen is een goede start voor een feestje - maar dan begint het pas. Want zoveel mensen zoveel wensen en dat maakt het lastig kiezen: de een wil terugblikken, waar een ander vooruit wil kijken. Wordt het stilstaan of dansen? Serieus of luchtig? Online of live? Boeiend of vermakelijk? Geen gemakkelijke opgave om daar een programma voor samen te stellen!

De Kowalski Revue

Dit jaar komt de voltallige familie Kowalski je helpen om de slingers op te hangen. Met hun vanzelfsprekende flair breken ze door alle schijnbare tegenstellingen heen: De Kowalski Revue is gewoon gezéllig! En in de Revue is ruimte voor iedereen en alle wensen - want een gezellig feestje maak je tenslotte samen. De Kowalski's betrekken daarom de héle organisatie.

De ingrediënten:

  • LIVE op jouw locatie naar keuze of ONLINE
  • Van een bijdrage aan de sfeer tot een plek op het podium: iedereen in de organisatie draagt op de een of andere (kleine) manier iets bij aan De Kowalski Revue
  • Programma op maat en naar wens samen te stellen
  • Voor 5 tot 500 man
  • 100% gezellig

Hoe werkt dat?

Geef Kapok een belletje en je krijgt een afspraak met één van de Kowalski's om al jouw wensen te bespreken. In overleg stellen we een geschikt programma op: in een revue zit muziek, theater, interactie, spel en sfeer. Je kunt kiezen uit alle talenten van de verschillende neven en nichten, oud-ooms of aangetrouwde tantes. Misschien wil je collega's met talent óók een podium geven? Des te beter! Ook voor serieuze onderwerpen is ruimte: wil je plannen delen of resultaten bespreken? Het kan allemaal. De Kowalski's dragen zorg voor een evenwichtig programma en garanderen dat unieke Kowalski Revue gevoel. Of, zoals ze zelf zeggen:

"Met minimale voorbereiding, maximaal resultaat!"

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323