Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

Haal je team op afstand dichterbij

Nu het thuiswerken langer en langer duurt, is er echt een andere aanpak nodig om de verbinding met je team in stand te houden.

Team Op Afstand

Daar zit je dan: vanachter je scherm geef je zo en goed en zo kwaad als het gaat leiding aan je team. Jullie bespreken de thema’s van de dag, delen informatie, verdelen taken en aan het eind sluit je af en verbreek je de verbinding. Maar dan vraag je je af: ‘Heb ik iedereen gehoord? Is iedereen nog wel aangehaakt? Harrie was erg stil; speelt er iets? Hebben we met elkaar nog dat teamgevoel? Of werken we allemaal keihard op ons eigen eilandje?

werken we allemaal keihard op ons eigen eilandje?

Nu het thuiswerken langer en langer duurt, is er echt een andere aanpak nodig om de verbinding met je team in stand te houden. Nóg een keer vragen: “Hoe gaat het met jullie?” is niet de oplossing. Maar wat dan wel? Hoe kun je online een slagje dieper gaan? Hoe geef je aandacht aan wat er bij iedereen leeft?

Online verbinding maken met je team vraagt een andere aanpak

Geen zorg, het is geen rocket science: al met een paar simpele aanpassingen maak je virtuele overleggen leuker én betekenisvoller. En daarmee efficiënter.

Uitdagend, nuttig en plezierig

Onze programmamakers weten als geen ander hoe je interactie op gang brengt, hoe je mensen betrekt, ze erbij haalt, bindt en boeit. Speciaal voor deze fase van de Coronacrisis hebben zij online werkvormen bedacht die wérken.

Training

En dat kun jij ook! In onze training krijg je handige tips en tools die je direct kunt toepassen in ieder online moment met je team of individuele medewerkers. Nut en Plezier samenbrengen op de virtuele werkvloer? Meld je nu aan voor onze training.

Haal je team op afstand, dichterbij

Opzet en Kosten

De training duurt een dagdeel, en wordt gegeven in ZOOM of op het platform van jouw organisatie voor maximaal 6 personen tegelijk. Individueel is een advies gesprek of coaching mogelijk. Op verzoek maken we een maatwerkprogramma of incompanytraining.

Prijzen vanaf €230,- p.p. exclusief 21% btw.
Bel ons: 020-422 1323

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323