Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

Leidinggeven Online

Als je doet wat je deed, krijg je niet wat je kreeg.

Leidinggeven Online Sm

Okay, de Coronacrisis woekert voort, thuiswerken is een feit en je maakt er het beste van. Maar voor jou als leidinggevende is het steeds meer zoeken hoe je je medewerkers erbij houdt.

‘Vroeger’ ging je dat prima af, daar dacht je er niet eens over na, maar wat je live deed, werkt online niet: meetings zijn saai, taai en futloos, je ziet medewerkers verpieteren, sommigen zelfs opbranden, en jouw eens zo hechte team dreigt uit elkaar te vallen. En jij staat met lege handen.
Och, was de wereld maar weer normaal. Van de weeromstuit zou je soms heel hard tegen je beeldscherm willen schreeuwen dat HET MOET STOPPEN!!

Kom ook online in je kracht

Zo gaat dat in onzekere tijden; het liefst blijf je doen wat je deed. Alleen werkt het niet. En dat weet je ook wel: de veranderde omstandigheden vragen een stevige aanpassing van je. Je weet alleen nog niet wat, of hoe.

Moet je het dan allemaal helemaal anders doen? Nee joh! Tuurlijk niet. Je uitgangspunten, je drijfveren en je bedoelingen deugen. Daar hoef je niks aan te veranderen. Het enige wat je nodig hebt, zijn nieuwe manieren om jouw kwaliteiten in online interacties tot uitdrukking te brengen.

Herkenbaar?

Herken jij je in bovenstaand verhaal? Schrijf je in voor ons Skillslab Leidinggeven Online en leer om óók online in je kracht te komen. Eén dagdeel, high impact, veel uitwisseling, max 12 deelnemers.

Wat ga je doen?

Je gaat opgeschud worden. En geïnspireerd. En je toolkit vullen.

  • Pas op de plaats: vertragen om te versnellen, dus eerst even stilstaan bij wat je ook alweer belangrijk vindt in je werk.
  • Teamscan: identificeer de zwarte gaten in je team.
  • Schatgraven (naar wat werkt). Wissel best practices uit.
  • EHBC: Eerste Hulp Bij Contactverlies. Vul je verbanddoos met levensreddende online interventies.
  • Het Goede Gesprek online: dwars door je beeldscherm doorpakken op de onderstroom.

Na afloop heb je alle tools in handen om weer met schwung je werk te doen.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323