Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

RE-Connect

Vergeten hoe saam-horigheid ook al weer voelde? Zin in het wandelgangen-gevoel? Een serieus leuk event om weer helemaal bij elkaar aan te haken.

Re Connect

Voor veel medewerkers weegt het lange thuiswerken, het eindeloze videobellen en het niet-zien van collega's steeds zwaarder. Zeker nu het nóg langer gaat duren en er geen perspectief op verbetering is: "Wanneer stopt dit!?"

De een kan daar beter tegen dan de ander: sommigen weten blijmoedig aan de slag te blijven, anderen voelen de muren op zich af komen en hunkeren naar verbinding. Maar hoe je er ook mee omgaat, de onzekerheid en het vinden van nieuwe routines is voor iedereen (in)spannend.

Samen sta je sterk

Hoogste tijd om weer met elkaar te verbinden. Om samen terug te kijken en om herkenning bij elkaar te vinden. Om samen weer eens te lachen, want dat videobellen is zo bloedserieus. Om je weer onderdeel te voelen van een groter verhaal: je staat er niet alleen voor! En om de blik vooruit te richten: hoe gaan we samen verder? Waar gaat de energie weer van stromen? Hoe blijven we in verbinding?

Een middag met elkaar

We hebben een programma ontwikkeld om met alle collega's de verbinding te versterken. Dat doen we -uiteraard- online, maar wel op een heel andere manier dan de gebruikelijke online bijeenkomsten. Inhoudelijk steunt onze aanpak sterk op principes uit de positieve psychologie: er is aandacht en ruimte voor alle emoties, we geven duiding over de copingstijlen die mensen hebben om met veranderingen om te gaan en bieden troost en houvast voor wie dat nodig heeft: je bent niet de enige die zich zo voelt, we delen dit verhaal met elkaar.

Naast deze serieuzere component is er volop ruimte voor plezier en gekkigheid. Met sketches en muziek voorzien we in die andere behoefte: samen even ontspannen. En als kers op de taart levert deze middag jullie een clublied op waarmee je altijd sfeer kunt maken!

Mis jij de verbinding met je thuiswerkende collega's ook zo? RE-Connect is precies wat je nodig hebt: met aandacht, plezier, verdieping en muziek weer helemaal bij elkaar aanhaken.

Handsquare
  • Een sessie van rond de twee uur.
  • Voor groepen tot 100 man.
  • In ZOOM (ander platform in overleg).
  • Kosten vanaf € 2.600,- ex BTW.
Bel ons: 020-422 1323

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323