Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

Rondzoomen

Ons online Paradefestival. Ideaal voor jouw congres, bedrijfsuitje of themadag.

Festival

60 tot 660 personen betreden ons online festivalterrein, met tentjes vol theater en verwondering. Voor iedere stemming is er iets te vinden want alle tentjes bieden een unieke ervaring van 20 minuten: explosies van creativiteit, ongebreideld (spel-)plezier en onverwachte diepgang. De bezoekers van eerdere uitvoeringen waren unaniem enthousiast:

Rondzoomen is een bijzondere ervaring die je niet wilt missen!

We verwennen je graag met alle creativiteit die we bij Kapok in huis hebben: wij vullen met gemak 15 tentjes. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zélf een aantal tentjes te vullen. Kennisdelen, strategiesessie of brainstorm, het komt allemaal beter over het voetlicht in onze overkoepelende festival setting.

Rondzoomen wordt ingezet bij congressen, bedrijfsuitjes, kick-offs, werkconferenties en games. En zelfs als bijzondere verwennerij voor jouw klanten.

Rondzoomen op het festival

Tent6
  • Je kunt maximaal 5 tentjes bezoeken. En geloof ons: dat is meer dan genoeg.
  • Welke tent je bezoekt, kies je ter plekke: niks vooraf plannen, maar volledig vrije keus.
  • In elk tentje is plek voor iedereen, dus geen limiet of ondergrens.
  • Lekker kijken op je eigen bankstel.

Het ultieme vrije festival gevoel: jij kiest wanneer je wat wilt doen. Je enige probleem is, dat er zoveel te kiezen is!

En midden op het terrein heb je natuurlijk een grasveldje

Wordt het je allemaal even teveel? Dan kan je bijkomen of lekker chillen op het grasveld. Schenk jezelf wat lekkers in of pak er een bordje eten bij: op het grasveld ben je hoe dan ook in goed gezelschap en vind je altijd aanspraak

Tentje6

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323