Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Blogs & Vlogs

Vitaliteit

Manager Rico heeft een goed gesprek met Wim. Maar ja, Vitaliteit is vaak een gevoelig onderwerp, dus hoe bespreek je dat?

Het onderwerp staat op de agenda van bijna iedere organisatie. En iedereen snapt dat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aandacht behoeven. Maar hoe geef je die aandacht? Daar struikelt menig manager. Want de kans is niet denkbeeldig dat je medewerker, waar jij je zo betrokken bij voelt doodleuk zegt: 'waar bemoei jij je mee?' Bij zoveel weerstand is het soms lastig de moed erin te houden.

Bij Kapok hebben we veel ervaring en kennis over hoe je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid bespreekbaar maakt. Van een flashmob ter ondersteuning van een niet-roken campagne voor jongeren, tot interactief theater voor bijna gepensioneerden en hun partners en alle training's en bewustwording's programma's daartussenin. We helpen organisaties en managers om de positieve intenties te vertalen in een gedegen aanpak en daarbij de juiste toon te vinden.

Wil jij ook je betrokkenheid met lef vertalen in een goed gesprek met je medewekers? Wij ondersteunen je op de volgende manieren:

  • Interactief theater: bewustzijn en urgentie creëren voor grotere groepen, óók online!
  • Skillslab Het goede gespek: een oefen-en-doen training waarin je leert het hete hangijzer vast te pakken zonder je vingers te branden
  • Boost je gesprek: Individueel een lastig gesprek voorbereiden en oefenen, of met onze skillscoach terugblikken op een gesprek waar je ontevreden over was. Vijf kwartier jouw leervraag centraal, op een moment dat het jou uitkomt.
Bel ons: 020-422 1323

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323