Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Contact

Wil je iets vragen of zeggen?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op: 020-422 1323

Winthontstraat 5
1013 BR Amsterdam
020-422 1323

Hoe kom je bij ons op bezoek?

Openbaar Vervoer

Openbaarvervoer

Wij zitten op 10 minuten lopen van Amsterdam CS, dus het makkelijkst bereik je ons met het OV. Neem de achteruitgang van het station (IJ-zijde) en sla linksaf. Volg de waterkant, tot de weg na zo'n 300 meter een slinger maakt. Houd daar rechts aan. Aan je rechterhand passeer je de voetgangersbrug naar het Paleis van Justitie. Steek de weg over en 50 meter verder vind je links de Winthontstraat. Ons kantoor zit op nummers 5.

Regent het? Er gaat een bus! Verlaat Amsterdam CS aan de Centrumzijde en loop naar bushalte Amsterdam CS / Nicolaaskerk. Daar vertrekt iedere 10 minuten bus 48. Stap 2 haltes (6 minuten) verder uit op halte Westerdoksdijk. Loop 100 meter terug, steek de straat over en daar vind je de Winthontstraat.

Route over de weg

Route Over De Weg

Neem op de Ring van Amsterdam afslag S 114, richting Amsterdam Centrum. Sla na de Piet Hein tunnel rechtsaf de Piet Heijnkade op. Na 3,5 kilometer ga je door de tunnel onder Amsterdam CS. Na 400 meter buigt de weg naar rechts. Sla na 100 meter linksaf de Winthontstraat in. We hebben op aanvraag 1 parkeerplaats beschikbaar. Een klein stukje verder, kun je rechtsaf het IJdok eiland oprijden naar parkeergarage IJdok. Vanuit die parkeergarage is het 2 minuten lopen naar Winthontstraat 5.

Parkeertip

Parkeren

https://parkereninijdock.nl/

Als je vooraf reserveert op kenteken, kost een dagkaart € 10,- in Parkeergarage IJdock (2 minuten lopen van ons kantoor).
Let op: als je gereserveerd hebt, druk dan niet op de knop om een kaartje te krijgen; het kenteken van je auto wordt gescand en het gereserveerde kaartje komt automatisch uit de machine, zonder dat je iets hoeft te doen.

Voor kort parkeren is er voldoende plek aan de straat, maar wel tegen het hoge centrumtarief.

Locatie op Google Maps

Dit zeggen klanten

Ik heb genoten van het Forumtheater, nogmaals hulde voor het zeer herkenbare script, en veel dank voor de inspirerende wijze waarop jullie deze dag hebben vorm gegeven.

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

Wij hebben intensief meegedaan en de boodschap heeft ons echt geraakt. Het was een geweldige avond!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323