Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Over ons

Focus op kwaliteit

We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Groepsportret

Ons team op kantoor

Het kloppende hart van Kapok. Wij denken op alle niveaus mee: Paul en Chris zijn je inhoudelijke sparringpartner, Karin vertaalt trefzeker jouw doelen in de juiste aanpak en Sebas, Cindy, Timo en Hanneke zorgen dat alles organisatorisch, administratief en financieel vlekkeloos verloopt. Want het moet wel kloppen.

Onze acteurs

Het echte goud van Kapok zit hem natuurlijk in onze acteurspoule: 110 acteurs, met wie wij stuk voor stuk een persoonlijke band hebben. Bij ons geen anonimiteit: van iedere acteur weten we wat z'n persoonlijke kwaliteiten zijn. De poule is divers opgebouwd naar leeftijd, gender, afkomst en expertise.

Programmamakers

Onze programmamakers

Maak kennis met onze programmamakers. Allen super-senior-kanjers, maar ieder op een eigen gebied. Van bedrijfstheater tot non-verbale communicatie, van TA tot AI en van Disc tot de Omgevingswet: wat jouw vraag ook is, zij vertalen hem in sprankelende, ervaringsgerichte bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Onze geschiedenis

In 1989 waren we nog Theatergroep Kapok: theatermensen die niet eens wisten dat trainingsacteren bestond. Dus toen we daarmee in aanraking kwamen, moesten we in de hoogste versnelling om het vak te leren. Dat was aanpoten. En over een steile leercurve gesproken: wat kun je toch in korte tijd veel leren! Dat leergierige zit in ons DNA: we willen het snappen. We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Dat geldt voor de manier waarop we het bureau runnen: hoe kunnen we de service naar onze klanten verbeteren? Het geldt ook voor onze acteurs en programmamakers: iedereen heeft die drang tot excelleren.

Merk je daar wat van als je met ons in zee gaat? Deze klant verwoordt het als volgt: “Ik werk met veel acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed”. Daar mag je ons op aanspreken.

Mooie woorden, maar kun je dat staven?

Onze daden spreken voor zich:

Onze werkvormensite

Toolbox Oo

Jaarlijks grasduinen duizenden trainers, acteurs en docenten in ons aanbod van meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers. De grootste werkvormensite van Nederland. Tast toe, het is gratis.

www.werkvormen.info

Onze boeken

Boekenperspectief Oo

Omdat we onze kennis graag delen, hebben we veel over het vak geschreven. Alleen of samen met andere auteurs. Sinds 2005 heeft dat 5 titels opgeleverd; stuk voor stuk standaardwerken.

Kapok boeken

Onze Academy

Academy Oo

De KapokAcademy is de plek waar onze acteurs werken aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Een greep uit de onderwerpen: NLP, Transactionele Analyse, Groepsdynamica, LIFO, Appreciative Inquiry, Motiverende Gespreksvoering; Voice Dialogue, Kennis van het Bedrijfsleven.

En we hebben natuurlijk ook een Academy voor jou!

Academy voor klanten

Onze brancheorganisatie

Boact Oo

In 1999 waren wij één van de initiatiefnemers om een brancheorganisatie op te richten. Omdat kwaliteit om normen vraagt en omdat klanten moeten weten waar ze aan toe zijn. Dat werd BOACT.

Naar de BOACT

Onze klanten

Kapok Klanten2

Dit zeggen klanten

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en een groot dank jullie wel!

(... ) en daarbij vind ik jullie superleuke mensen. De gezelligheid heb ik ook zeer gewaardeerd. Dank daarvoor!

Top! Het is een heel leuk, vernieuwend en creatief filmpje geworden, een 8,6 haal je niet zomaar :-) Ik ga Kapok zeker aanbevelen. Het was prettig samenwerken met jullie.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323