Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Over ons

Focus op kwaliteit

We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Kantoor2

Ons team op kantoor

Het kloppende hart van Kapok. Wij denken op alle niveaus mee: Paul en Chris zijn je inhoudelijke sparringpartner, Karin, Sebas, Justin en Tamara zorgen dat alles organisatorisch, administratief en financieel vlekkeloos verloopt. Want het moet wel kloppen.

Onze programmamakers

Programmamakers

Het echte goud van Kapok zit natuurlijk in onze acteurspoule van ruim 110 acteurs, met wie wij een zeer sterke band hebben. Maak kennis met onze action learning specialisten; zij vertalen jouw vraag in sprankelende, ervaringsgerichte bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Onze geschiedenis

Wij zijn in 1989 voortgekomen uit Theatergroep Kapok. We waren theatermensen die niets van trainingsacteren afwisten en dus moesten we in de hoogste versnelling om het vak te leren. Dat was hard werken én genieten: wat kun je toch snel veel leren! Die leergierige houding zit in ons DNA: we willen het snappen. We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Dat geldt voor de manier waarop we het bureau runnen: hoe kunnen we de service naar onze klanten verbeteren? En het geldt voor onze acteurs en programmamakers: iedereen heeft die drang tot excelleren.

Merk je daar wat van als je met ons in zee gaat? Jazeker. Zoals een klant het zegt: “Ik werk met veel acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed”. Daar mag je ons op aanspreken.

Mooie woorden, maar kun je dat staven?

Onze daden spreken voor zich:

Onze werkvormensite

Toolbox Oo

Jaarlijks grasduinen duizenden trainers, acteurs en docenten in ons aanbod van meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers. De grootste werkvormensite van Nederland. Tast toe, het is gratis.

www.werkvormen.info

Onze boeken

Boekenperspectief Oo

Omdat we onze kennis graag delen, hebben we veel over het vak geschreven. Alleen of samen met andere auteurs. Sinds 2005 heeft dat 5 titels opgeleverd; stuk voor stuk standaardwerken.

Kapok boeken

Onze Academy

Academy Oo

De KapokAcademy is de plek waar onze acteurs werken aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Een greep uit de onderwerpen: NLP, Transactionele Analyse, Groepsdynamica, LIFO, Appreciative Inquiry, Motiverende Gespreksvoering; Voice Dialogue, Kennis van het Bedrijfsleven.

En we hebben natuurlijk ook een Academy voor jou!

Academy voor klanten

Onze brancheorganisatie

Boact Oo

In 1999 waren wij één van de initiatiefnemers om een brancheorganisatie op te richten. Omdat kwaliteit om normen vraagt en omdat klanten moeten weten waar ze aan toe zijn. Dat werd BOACT.

Naar de BOACT

Onze klanten

Kapok Klanten2

Dit zeggen klanten

De hilariteit over van alles is overal te voelen. De tekst van het eindlied hangt op de eerste muur die je bij binnenkomst tegenkomt en achter me wordt de melodie voortdurend even gefloten.

Wil graag laten weten dat de energie die jullie gisteren zo mooi naar boven wisten te krijgen, vandaag nog over de vloer zindert!

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en een groot dank jullie wel!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323