Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Over ons

Focus op kwaliteit

We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Aaa Groepsportret

Ons team op kantoor

Het kloppende hart van Kapok. Wij denken op alle niveaus mee: Paul en Chris zijn je inhoudelijke sparringpartner, Karin vertaalt trefzeker jouw doelen in de juiste aanpak en Sebas, Cindy en Timo zorgen dat alles organisatorisch, administratief en financieel vlekkeloos verloopt. Want het moet wel kloppen.

Onze acteurs

Het echte goud van Kapok zit hem natuurlijk in onze acteurspoule: 110 acteurs, met wie wij stuk voor stuk een persoonlijke band hebben. Bij ons geen anonimiteit: van iedere acteur weten we wat z'n persoonlijke kwaliteiten zijn. De poule is divers opgebouwd naar leeftijd, gender, afkomst en expertise.

Programmamakers

Onze programmamakers

Maak kennis met onze programmamakers. Allen super-senior-kanjers, maar ieder op een eigen gebied. Van bedrijfstheater tot non-verbale communicatie, van TA tot AI en van Disc tot de Omgevingswet: wat jouw vraag ook is, zij vertalen hem in sprankelende, ervaringsgerichte bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Onze geschiedenis

In 1989 waren we nog Theatergroep Kapok: theatermensen die niet eens wisten dat trainingsacteren bestond. Dus toen we daarmee in aanraking kwamen, moesten we in de hoogste versnelling om het vak te leren. Dat was aanpoten. En over een steile leercurve gesproken: wat kun je toch in korte tijd veel leren! Dat leergierige zit in ons DNA: we willen het snappen. We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Dat geldt voor de manier waarop we het bureau runnen: hoe kunnen we de service naar onze klanten verbeteren? Het geldt ook voor onze acteurs en programmamakers: iedereen heeft die drang tot excelleren.

Merk je daar wat van als je met ons in zee gaat? Deze klant verwoordt het als volgt: “Ik werk met veel acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed”. Daar mag je ons op aanspreken.

Mooie woorden, maar kun je dat staven?

Onze daden spreken voor zich:

Onze werkvormensite

Toolbox Oo

Jaarlijks grasduinen duizenden trainers, acteurs en docenten in ons aanbod van meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers. De grootste werkvormensite van Nederland. Tast toe, het is gratis.

www.werkvormen.info

Onze boeken

Boekenperspectief Oo

Omdat we onze kennis graag delen, hebben we veel over het vak geschreven. Alleen of samen met andere auteurs. Sinds 2005 heeft dat 5 titels opgeleverd; stuk voor stuk standaardwerken.

Kapok boeken

Onze Academy

Academy Oo

De KapokAcademy is de plek waar onze acteurs werken aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Een greep uit de onderwerpen: NLP, Transactionele Analyse, Groepsdynamica, LIFO, Appreciative Inquiry, Motiverende Gespreksvoering; Voice Dialogue, Kennis van het Bedrijfsleven.

En we hebben natuurlijk ook een Academy voor jou!

Academy voor klanten

Onze brancheorganisatie

Boact Oo

In 1999 waren wij één van de initiatiefnemers om een brancheorganisatie op te richten. Omdat kwaliteit om normen vraagt en omdat klanten moeten weten waar ze aan toe zijn. Dat werd BOACT.

Naar de BOACT

Onze klanten

Kapok Klanten2

Dit zeggen klanten

Gaaf om bij Kapok ideeën op te doen. Als ik het niet meer weet, dan is even sparren vaak genoeg om me nieuwe invalshoeken te laten zien. En dat levert altijd wat op!

Ik vond het opnieuw een feest om met jullie samen te werken. Alles was altijd goed geregeld, alles werd serieus en professioneel opgepakt, ik kon er altijd op vertrouwen dat jullie je dingen deden!

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323