Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Skillslabs

Op avontuur

Wil je iets nieuws over jezelf ontdekken? Onvermoede talenten aanboren? Eens lekker rammelen aan je vaste kaders? Ga op avontuur met deze Skillslabs: speels, uitdagend en vol eye-openers.

#team-uitje #teambuilding #online

Storytelling

Storytelling Wide

Misschien ken je ze wel, van die geboren vertellers. Zoals die een verhaal brengen! Dat zou jij ook wel willen, want jij hebt ook een verhaal. Maar ja... dat valt niet te leren. Toch?

Ga op Avontuur

Mind the Culture Gap

Mind The Culture Gap700x280

Je leeft binnen je eigen cultuur in de waan dat gewoon...'gewoon zo is'. Je weet niet beter. Pas in de ontmoeting met andere culturen ontdek je hoe 'vreemd' jouw gewoon kan zijn. Dat vraagt om ondertiteling.

Ontdek dit skillslab

Gedragslab

Gedragslab

Benieuwd naar je eigen non-verbale blinde vlek? Wil je weten hoe je overkomt en ben je bereid eens diep in je eigen communicatiespiegel te kijken? Welkom in het Gedragslab!

Ga op avontuur

Boks!

Boks

'Wacht even; communiceren is toch geen bokswedstrijd?!' Dat klopt: in de ring is het een stuk veiliger. Maar als iemand in het echte leven naar je 'uithaalt', sla je dan terug of op de vlucht?

Ontdek dit skillslab

Ganzentraining

Ganzen3

Samenwerken ingewikkeld? Niet als je het de ganzen vraagt! In V-formatie leggen ze enorme afstanden af en trotseren zelfs de zwaarste stormen. Daar kun jij met je team iets van leren. Kom Gakken!

Ga op avontuur

Hoela-Oeps!

Hulahoop

Wie ben jij als je iets nieuws leert? Wat is dan jouw neiging: duik je erin, wacht je af, wil je direct excelleren of wil je vooral fouten vermijden? In HOELA-OEPS leer je iets nieuws én beleef je faalplezier.

Ontdek dit skillslab

De Kracht van Introversie

Krachtvanintroversie

“Wees pro-actief! Profileer je! Spreek je uit!” Extravert-zijn lijkt steeds vaker de norm, maar wat moet je daarmee als introvert?

Ontdek de USP van introversie!

Ga op avontuur

Apenrots

Apenrots

We hebben het meestal niet door, maar ook wij mensen zoeken continu een plekje in de pikorde - een subtiel spel met status. En iedereen doet mee, of je je nu Bokito voelt of niet.

Ontdek dit skillslab

Call the shots

CallTheShots

Keuzes maken, anderen enthousiasmeren, doelen stellen, doelen bereiken: dát is Leiderschap. Volgens de definitie. Simpel toch? Ga er maar aan staan. Regisseer je leiderschap!

Ga op avontuur

Kritisch zonder Kramp

Kritischzonderkramp

Kritisch zonder kramp... ja dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat? Spreek je gewoon eens uit en merk dat je het dan toch gezellig kunt houden.

Ontdek dit skillslab

Impuzzable

Impuzzalble 700x280

Een dag niet verbaasd is een dag niet geleefd. Van verwondering krijg je energie.
Onze magiër tovert met perspectief.

Heb jij een open mind voor deze mindf*ck?

Ga op avontuur

Muziek!

Muziek

Muziek laat je - euhh, muziek maken! Muziek laat je - euhh, muziek maken! Muziek laat je-
(verhip, we hebben een ritme te pakken!)

Ontdek dit skillslab

ACT like a pro

Act Like A Pro700x280

"Moeten, moeten, moeten, daar moet ik echt eens mee ophouden." (wil je deze wens werkelijkheid maken, doe dan dit skillslab.)

Ga op avontuur

Maestro

Maestro

Het is doodstil. Alle ogen zijn op jou gericht. Jij moet het doen. Je ademt uit. Je heft je stokje, slaat twee maten vooraf … én ... Ontdek de maestro in jezelf.

Ontdek dit skillslab

Fun & Failure

Fun Failure Fs

Als jij fouten maken geen lolletje vindt, is dat een denkfout! Door fouten krijg je duidelijk wat er beter kan. Mits je er met de juiste mindset naar kijkt.

Ga op avontuur

Verschillen Verbinden

Verschillen Verbinden Sm

Verschillen verbinden. Maar ze kunnen ook zorgen voor subtiele vormen van uitsluiting. Hoe werkt dat in jouw team en hoe zorg je dat verschillen in je voordeel werken? Een training over diversiteit en inclusie.

Ontdek dit skillslab

Dit zeggen klanten

Afgelopen woensdag waren jullie sterk. Misschien nog wel beter dan vorig jaar. Ik vond met name de Block-Chain scene erg goed uitgewerkt. Muzikaal zeer goed ondersteund. Dat het onderwerp digitalisering en transparantie gierend uit de bocht kan vliegen is goed overgekomen. Er is voor ons duidelijk nog werk aan de winkel!

De hilariteit over van alles is overal te voelen. De tekst van het eindlied hangt op de eerste muur die je bij binnenkomst tegenkomt en achter me wordt de melodie voortdurend even gefloten.

Als je een goede afspraak hebt met Kapok hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Ze weten precies wat ze doen en leveren prima kwaliteit.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323