Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Skillslabs

Skillslab Assertiviteit

"Assertief verwarde ik altijd met niet-collegiaal. Maar het is ook niet fijn om zélf altijd aan het kortste eind te trekken"

Asseriviteit Teaser Mark

Je kunnen inleven in de belangen van de ander is een grote kwaliteit. Combineer dat met het talent om jezelf weg te cijferen en je staat bekend als geweldig behulpzaam. Als die ideale team player op wie men kan bouwen. En dat is fantastisch. Ware het niet dat jij bij de zoveelste keer overwerken jezelf begint af te vragen: ‘hoe komt dat nou, dat niemand een keer rekening houdt met mij?’

Wat ga je doen

Je gaat pleasen, conflicten vermijden en van een koude kermis thuiskomen. Je gaat nee zeggen, een grens aangeven en je ferm uitspreken terwijl je toch vriendelijk in gesprek blijft. Je gaat merken dat het spannend is om iemand recht aan te kijken én dat je die spanning eigenlijk best kunt verdragen. En je gaat leren dat als je er iets anders bij gaat zitten, je toch voor jezelf kunt gaan stáán.

Waarom zou je hiervoor kiezen

  • Je voelt je soms de mindere in een gesprek en slikt je mening makkelijk in
  • Je vermijdt conflicten en komt niet makkelijk voor jezelf op
  • Je geeft soms toe aan dingen waar je niet achter staat
  • Je laat anderen regelmatig over je grenzen gaan

Wat levert het je op? Wat leer je?

  • Inzicht in je eigen non-verbale gedrag en hoe dat overkomt
  • Je eigen belang net zo belangrijk maken als dat van anderen
  • Voor jezelf opkomen en dat volhouden onder druk
  • Het inzicht dat een conflict niet hetzelfde is als een ruzie

MAG IK OOK HEEL EVEN?

Dit zeggen klanten

Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor het succes. Door jullie optreden is iedereen laaiend enthousiast. Bedankt!!!

Dank voor de mooie samenwerking gisteren met resultaat: .... een heel mooi initiatief, en heel gewoon vanuit de medewerkers!

Als je een goede afspraak hebt met Kapok hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Ze weten precies wat ze doen en leveren prima kwaliteit.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323