Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Trainingsacteurs

Geef je organisatie een voorsprong

Samenwerken. Elkaars kwaliteiten zien en benutten. Klinkt simpel, maar soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken!

Snel en makkelijk oefenen van vaardigheden

Kan het klantcontact beter? Vinden collega's het lastig elkaar feedback te geven? Met onze acteurs oefen je wanneer jij dat wil, live of online. We helpen je desgewenst aan een complete workshop.

Contact

Het BESTE uit jezelf en je team halen?

Big5

Jij wilt je medewerkers begrijpen, stimuleren, richting geven en mee krijgen. Soms beland je dan in uitdagende gesprekken die het uiterste van je vragen en waarvan de uitkomst niet altijd vaststaat. Als je dan je gesprekstechnieken op orde hebt, kun jij je richten op het gewenste resultaat. In onze BIG5 Skillslabs leer je vijf essentiƫle vaardigheden waarmee je ieder gesprek tot een goed einde brengt.

BIG 5 skillslabs

Teambuilding

Skillslabs Voor Organisaties2

Elkaar eens op een hele andere manier meemaken? Ben je op zoek naar lol of is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan over zaken waar normaal niet snel over gesproken wordt? Ga samen op avontuur en ontdek onvermoede kwaliteiten in elkaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op avontuur

Kansdenken?

Kans

Wil je als mens, team of organisatie innoveren, dan is het belangrijk om van perspectief te kunnen veranderen. Om er eens even helemaal anders naar te kijken. De frisse blik, zeker als je vastloopt. Wij veranderen je kijk op de zaak met ervaringsgerichte workshops die niet alleen de 'need to change', maar ook de 'how to change' adresseren. Problemen worden kansen! Maatwerk nodig?

Bel ons: 020-422 1323

Serious Games

Serious Games

Houden jij en je collega's wel van een spelletje? Met onze op maat gemaakte games ga je met nog meer plezier samenwerken. De acteurs zetten situaties neer waarin iedere keuze die je maakt er toe doet: vind jij de korste route naar het beste resultaat?

Game advies

Geinig filmpje!

Film duur, lastig en tijdrovend? Nee hoor, snel en goedkoop maken wij voor jou je eigen filmpje, van scenario tot gemonteerd eindproduct. Pronk met een heldere instructiefilm, speelse uitnodiging of uitleg van je product. Wij vertellen jouw verhaal op zo'n manier, dat de boodschap niet alleen overkomt, maar ook blijft hangen! Bekijk als voorbeeld dit filmpje over LearningStone.

Acts en theater

Acts2

Jaarplan presenteren? Een koerswijziging? Een themadag? Of de feestelijk opening van je nieuwe bedrijfspand? Dat vraagt om meer beleving dan alleen een toespraak! Onze acteurs vertalen jouw plan in een meeslepende act. Acteurs brengen je ideeƫn tot leven!

Meer informatie

Dit zeggen klanten

Ik vond het opnieuw een feest om met jullie samen te werken. Alles was altijd goed geregeld, alles werd serieus en professioneel opgepakt, ik kon er altijd op vertrouwen dat jullie je dingen deden!

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

Top! Het is een heel leuk, vernieuwend en creatief filmpje geworden, een 8,6 haal je niet zomaar :-) Ik ga Kapok zeker aanbevelen. Het was prettig samenwerken met jullie.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323