Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Trainingsacteurs

Mist je training dat gouden randje?

Zoek jij ook steeds naar verbetering van je training? En weet je soms niet waar je dat onderscheidende vandaan moet halen? Wij helpen je!

Werkvormen

Werkvormen Heros

Op zoek naar meer impact, vaart en variatie in je training? Op onze site werkvormen.info staan meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers voor je klaar. Tast toe!

Liever zelf eerst oefenen? In de toolbox workshop werkvormen krijg je een dag lang volop de kans werkvormen uit te proberen.

werkvormen.info

Inspiratie in een workshop!

Workshops2

Ben je klaar om te innoveren? Of heb je je vervolgstap nog niet zo helder? In één van onze open inschrijving of in-company workshops krijg je niet alleen verrassend nieuw materiaal voor je training aangereikt, maar ga je dat ook direct zelf uitproberen. Inspiratie en frisse ideeën gegarandeerd.

Inspiratie

Breinleren

Brainscan3

Benieuwd of je training Breinleer proof is? Doe onze Breinscan en ontdek waar je winst kan boeken. We zijn BCL-gecertificeerd en kunnen je op verzoek zelfs een maatwerk advies geven.

Gratis TIP? Je vergroot de impact van je training als je de deelnemers zoveel mogelijk zelf laat ontdekken en ervaren in een oefening.
Nóg een gratis TIP? oefenen met een acteur is ultiem ervarend leren!

Niet alles zelf doen!

Niet Alleen2

Je hebt al een prachtig programma, maar om je klant te overtuigen zoek je nog iets extra's. Een uitdaging voor je deelnemers. Een onderdeel dat verrast. Maak je voorstel onweerstaanbaar met onze innovatieve inzet van acteurs.

Of misschien is een Skillslabs op Avontuur precies wat je zoekt.

Bel ons: 020-422 1323

Dit zeggen klanten

Heel erg bedankt voor jullie bijdragen aan onze krachtmiddag. Van de collega's krijg ik zonder uitzondering hele positieve reacties op jullie inbreng.

Top! Het is een heel leuk, vernieuwend en creatief filmpje geworden, een 8,6 haal je niet zomaar :-) Ik ga Kapok zeker aanbevelen. Het was prettig samenwerken met jullie.

Twee medewerkers die een conflictje hadden zijn door de training uit zichzelf met elkaar in gesprek gegaan om de lucht te zuiveren.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323