Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Trainingsacteurs

Mist je training dat gouden randje?

Zoek jij ook steeds naar verbetering van je training? En weet je soms niet waar je dat onderscheidende vandaan moet halen? Wij helpen je!

Werkvormen

Werkvormen Heros

Op zoek naar meer impact, vaart en variatie in je training? Op onze site werkvormen.info staan meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers voor je klaar. Tast toe!

Liever zelf eerst oefenen? In de toolbox workshop werkvormen krijg je een dag lang volop de kans werkvormen uit te proberen.

werkvormen.info

Inspiratie in een workshop!

Workshops2

Ben je klaar om te innoveren? Of heb je je vervolgstap nog niet zo helder? In één van onze open inschrijving of in-company workshops krijg je niet alleen verrassend nieuw materiaal voor je training aangereikt, maar ga je dat ook direct zelf uitproberen. Inspiratie en frisse ideeën gegarandeerd.

Inspiratie

Breinleren

Brainscan3

Benieuwd of je training Breinleer proof is? Doe onze Breinscan en ontdek waar je winst kan boeken. We zijn BCL-gecertificeerd en kunnen je op verzoek zelfs een maatwerk advies geven.

Gratis TIP? Je vergroot de impact van je training als je de deelnemers zoveel mogelijk zelf laat ontdekken en ervaren in een oefening.
Nóg een gratis TIP? oefenen met een acteur is ultiem ervarend leren!

Niet alles zelf doen!

Niet Alleen2

Je hebt al een prachtig programma, maar om je klant te overtuigen zoek je nog iets extra's. Een uitdaging voor je deelnemers. Een onderdeel dat verrast. Maak je voorstel onweerstaanbaar met onze innovatieve inzet van acteurs.

Of misschien is een Skillslabs op Avontuur precies wat je zoekt.

Bel ons: 020-422 1323

Dit zeggen klanten

Afgelopen woensdag waren jullie sterk. Misschien nog wel beter dan vorig jaar. Ik vond met name de Block-Chain scene erg goed uitgewerkt. Muzikaal zeer goed ondersteund. Dat het onderwerp digitalisering en transparantie gierend uit de bocht kan vliegen is goed overgekomen. Er is voor ons duidelijk nog werk aan de winkel!

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en een groot dank jullie wel!

Dank voor de mooie samenwerking gisteren met resultaat: .... een heel mooi initiatief, en heel gewoon vanuit de medewerkers!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323