020-4221323

Kapok: expertisecentrum Trainingsacteren

We weten alles over Trainingsacteren. Dat durven we na het schrijven van 4 boeken, 1 waaier en werkvormen.info wel te stellen. En die kennis delen we graag: of het nou gaat om een training, een assessment of een game op strategisch niveau, we denken actief met je mee over casuïstiek, casting en design. 

Ik zoek een trainingsacteur

1

Onze raison d'être: ervarend leren met een trainingsacteur. Van junior tot senior, van co-trainer tot training-actor, jong, oud, allochtoon, autochtoon: you name it, we've got it. We houden onze pool relatief klein (95 m/v). Dat doen we opzettelijk: we kennen alle acteurs persoonlijk en weten dus ook wat ieders individuele kwaliteiten zijn. En dat merk je. Zoals een klant zei: "Ik heb met veel acteursbureaus gewerkt, maar bij Kapok is de kwaliteit altijd goed".  

Kunnen jullie meedenken over mijn programma?

2

Graag! Action Learning specialisten Paul Devilee en Chris Montanus staan klaar om je te ondersteunen. Ook onze senior acteurs denken graag mee en putten daarbij uit de bijna 300 werkvormen op onze site werkvormen.info: daarmee geef je je training vaart, variatie en impact. En wil je zien of je training "Breinproof" is? Doe dan eens onze Breinscan

Vakinhoud is belangrijk; kunnen acteurs dat aan?

3

Business-acteurs wel! Dat zijn acteurs met werkervaring in het bedrijfsleven. Met hun vakinhoudelijke kennis zijn zij de ideale sparring partner voor ICT-ers, accountants, rechters, hoger management en bestuurders. Business-acteurs schakelen mee op de inhoud.

Hebben jullie co-trainers?

4

Meer dan 30! Een co-trainer gaat zelfstandig met deelnemers aan de slag. Ideaal als je wilt aansluiten op individuele leerbehoeftes; terwijl jij als trainer met een groepje theorie behandelt of intervisie doet, oefent de co-trainer met de rest individuele cases.

Kan het goedkoper?

5

Kwaliteit kost wat. Maar soms is je budget beperkt. We vinden het een sport om te bedenken hoe we ook met een kleiner budget kwaliteit kunnen leveren. Bel ons en wij stellen een geschikt alternatief voor. Helaas; gratis wordt het nooit.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Afgelopen woensdag waren jullie sterk. Misschien nog wel beter dan vorig jaar. Ik vond met name de Block-Chain scene erg goed uitgewerkt. Muzikaal zeer goed ondersteund. Dat het onderwerp digitalisering en transparantie gierend uit de bocht kan vliegen is goed overgekomen. Er is voor ons nog werk aan de winkel!

Iets vragen of zeggen?